OBK presenteert: Legends of Pop

Evenementgegevens

Nadat we met OBK een uitstapje hadden gemaakt naar ‘de Stek’ in Duiven afgelopen juli en daar een fantastische avond hebben beleefd met de vertolking van ‘Shaffy & Brass’, keren we zondagmiddag 22 oktober a.s. weer terug naar onze vertrouwde thuishaven in Zalencentrum Wieleman. Met ‘Legends of Pop’ pakt muziekvereniging OBK opnieuw flink uit!

Het wordt een feest der herkenning met veel bekende nummers uit het verleden, maar ook een aantal hedendaagse hits. Tina Turner, Wim Sonneveld, Teach-In, Queen, George Baker, Nico Haak, Coldplay, ze komen allemaal ‘langs’!  Speciaal voor dit concert is OBK de samenwerking aangegaan met het enthousiaste Westervoortse vrouwenkoor ‘Colours’ dat vorig jaar haar 25-jarig jubileum vierde. Colours zal OBK bij een aantal nummers vocaal begeleiden en daarnaast ook zelf een optreden verzorgen. Maar we zijn er nog niet, want ook een combo met pianist, lead-gitarist en bassist o.l.v. de Westervoortse multi-instrumentalist Paul McQue, zal OBK instrumentaal ondersteunen.

Tenslotte zal Jacqueline Parmentier met haar balletschool Blanche verschillende nummers visueel opluisteren met een aantal van haar leerlingen. Dit gaat ‘Legends of Pop’ tezamen met Colours, combo en OBK tot een bruisend geheel maken! Poptempel Wieleman gaat zondagmiddag 22 oktober a.s. open om 14.00 uur en aanvang van het concert is 14.30 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de leden van OBK, via info@obk-westervoort.nl of bellen met Anne-marie Witjes (tel. 06-45069375). Volwassenen (10 euro) en kinderen tot en met 12 jaar (5 euro).

Een zondagmiddag die we heel graag met u samen gaan beleven. Wacht u niet te lang met kaarten bestellen, mede ook door de andere verenigingen die hun medewerking aan deze middag gaan verlenen.